عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند عراقچی راهی باکو شد

کرملین: تحریم‌های ضد روسی اروپا، به خودشان صدمه می‌زند

سخنگوی کاخ کرملین ضمن اشاره به کم‌تأثیر بودن تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه، گفت که به سادگی می‌توان آشفتگی در بین اروپایی‌ها مشاهده کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (جمعه) گفت که اروپا متوجه آسیب تحریم‌های ضدروسی به خودشان شده است.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «به سادگی می‌توان آشفتگی در اتحادیه اروپا را مشاهده کرد. آنها متوجه شده‌اند که تحریم‌ها به خودشان ضربه می‌زند، در حالی که تاثیر آن بر روسیه زیاد نیست».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه گفت: «برای روسیه، مهمترین چیز رسیدن به اهدافش است. در غیاب شرایط لازم برای حل مناقشه [اوکراین] از طریق روش‌های دیپلماتیک، روسیه به عملیات نظامی خود ادامه می‌دهد».

 

سخنگوی کرملین در واکنش به اقدامات جدید اروپا مرتبط با روسیه اظهار داشت: «ما تصمیم پارلمان اروپا برای لغو ممنوعیت ورود خودروهای با پلاک روسیه به اتحادیه اروپا را چندان مهم نمی‌دانیم».

 

طبق این گزارش، پسکوف درباره جنگ اوکراین نیز تصریح کرد: «زلنسکی و رژیم کی‌یف وعده موفقیت می‌دهند، اما وعده‌های قبلی آنها عملی نشده و کمک‌کنندگان به اوکراین نگران هستند. زمان آن فرا رسیده که رژیم کی‌یف بفهمد قادر به پیروزی در میدان جنگ نیست».

 

وی روز گذشته نیز گفته بود که واشنگتن و کی‌یف باید به بی‌فایده بودن تقابل و درگیری نظامی با روسیه، علی‌رغم حمایت‌های هنگفت غرب از اوکراین، باور پیدا کنند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار